Werken bij Wad Anderz

Kok / Keukenhulp (incl huisvesting)

Deel jij onze passie voor eerlijke, duurzame en regionale producten en de vegetarische keuken? Kom dan werken als kok of keukenhulp bij Wad Anderz! Wij zoeken medewerkers voor het seizoen en voor langere termijn.

Functie-inhoud

Als kok/ keukenhulp bij Wad Anderz help je mee met de bereiding van lunch en diner volgens een seizoensgebonden menukaart. Bij ons werken betekent oprecht met je vak bezig zijn, ruimte voor jouw eigen creativiteit en werken in een gezellig team in een unieke omgeving midden op het Wad!

Je werkt in een klein en hecht team samen met de chef en 2-3 andere (leerling) koks/ keukenhulpen.

Wat we van jou verwachten

Van onze collega’s verwachten wij (voldoende) inzicht in de keukenwerkzaamheden. Dit inzicht heb je verkregen door werkervaring en/of studies. Je werkt service- en gastgericht hebt een positieve instelling.

Samen met jouw collega’s zorg je voor een perfecte bereiding en mooie afwerking van gerechten. Dit doe je door:

  • Actief bij te dragen aan het voorraadbeheer en het naleven van de hygiënecode
  • mee te werken aan een goede voorbereiding / mise en place
  • Je thuis te voelen in een vooruitstrevend bedrijf met de focus op kwaliteit en professionaliteit
  • Enthousiast te worden van het werken met seizoens- en streekproducten

Wat we je bieden

Een geweldige (werk)ervaring op het eiland Schiermonnikoog. Een klein eiland waar je snel veel mensen leert kennen die net als jij een vakantiebaan op het eiland hebben, waar het bol staat van de gezelligheid. Na het werk lekker chillen aan het strand met collega’s of tot laat in de avond lekker genieten op één van de mooie terrassen in het centrum van het dorp. Schiermonnikoog heeft alle ingrediënten voor een fantastische zomer!

Wie we zijn

Wij zijn Havenpaviljoen Wad Anderz. Een jong bedrijf waar de passie voor het vak te proeven is en waar we ons focussen op gastvrijheid en gastbeleving. Anderz, verrassend en onderscheidend zijn de kernwoorden van het bedrijf. We besteden veel aandacht aan kwaliteit, versheid en de herkomst van onze producten. Daarom werken wij met eerlijke, duurzame en regionale producten. En bieden we een ruim vegetarisch en plantaardig aanbod.

Informatie sollicitatie

Herken jij je in bovenstaande punten? Dan nodigen wij je van harte uit om via de volgende link te solliciteren.

Gastheer / gastvrouw bij WadAnderz

Havenpaviljoen Wad Anderz [Waddenhaven] │ Reeweg 25 │ 9166 PW Schiermonnikoog │ T 0519-700205